Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Zmajev festival nauke

Treću godinu za redom OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Srbobrana organizuje mali festival nauke pod nazivom "Zmajev festival nauke" u okviru Dečije nedelje.

Svake godine predmetni nastavnici sa odabranim učenicima prave svoje štandove na kojima vrše male oglede i demonstriraju ih svojim drugarima i ostalim posetiocima.

Ove godine Zmajev festival nauke održaće se u četvrtak, 09.10.2014. godine. 

Početak ove, sada već tradicionalne manifestacije, planiran je za 15 časova, kada bi se program predstavio učenicima mlađih razreda. Od 16 časova vrata škole će biti otvorena za učenike starijih razreda, kao i za ostale zaljubljenike u nauku. Planirano je da celokupni program traje do 18 časova. 

I ove godine očekuju se šaren naučni program: Upoznajte šta se to "bućka" na štandu  hemije, zavirite u zakone fizike, na štandu za biologiju možete izolovati sopstvenu DNK pa čak i dobiti je na poklon, i još mnogo zanimljivih stvari!

Kako kažu, uz malo sreće, ove godine očekuju posetitu departmana za Fiziku, Matematiku i Geografiju sa  Prirodno-matematičkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu, očekuje se da će i oni održati svoje radionice za posetioce festivala.

Probudite dete u sebi, zavirite u šareni svet Zmajeve nauke i posetite Zmajev festival nauke!

 

 

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner