Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Srbobranski bajkeri se u Sokobanji bore za titulu kralja ajvara cele Srbije!

Finalno takmičenje gurmanske manifestacije pod nazivom ''Izađi mi na teglu'' održaće se u subotu, 14. oktobra 2017. godine u Sokobanji, a čast da među 30 gradova i opština Srbije predstavljaju svoj Srbobran imaće ekipa Moto-kluba ''Woodstock'' na čelu sa Draganom Jakovljević.

Zahvaljujući šampionskom zvanju na domaćem terenu pre mesec dana, srbobranski bajkeri su stekli pravo da se sa ostalim pobednicima iz naše zemlje nađu u Sokobanji gde će biti odlučeno ko će biti krunisan za kralja ajvara i poneti titulu najboljeg ajvar majstora Srbije u ovoj godini.

Svojevrsni karavan je počeo sa obilaskom gradova i opština još 25. avgusta sa ciljem da pronađe najbolji recept za ovaj srpski specijalitet, a nadmetali su se timovi iz Vlasotinca, Vladičinog Hana, Barajeva, Savskog venca, Požege, Požarevca, Ćuprije, Alibunara-Banatskog Karlovca, Ade Ciganlije, Bačke Topole, Kikinde, Žitišta, Srbobrana, Subotice, Zlatibora, Zaječara, Dimitrovgrada, Kruševca, Kraljeva, Valjeva, Kuršumlije, Bele Palanke, Aleksinca, Leskovca, Niša, Lazarevca, Zrenjanina, Kanjiže, Rakovice i Sokobanje.

Darko Vujinović

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner