Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Sledi 12 dana fudbala na Trgu u Srbobranu

Drugi po redu noćni street football turnir ''Milenko Genčić'' tri na tri održaće se na Trgu republike u Srbobranu u periodu od petka, 30. juna do utorka, 11. jula 2017. godine za kada je zakazano finale, a organizatori su opština Srbobran, Centar za sport i turizam i lokalni Sportski savez.

Svake večeri od 20 časova nadmetaće se ekipe u seniorskoj konkurenciji čiji je broj ograničen na 24, tu će biti veterani, a očekuju se i revijalne utakmice. Pravo učešća imaju samo stanovnici opštine Srbobran.

Član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu Todor Šimpraga naglašava da prijave traju do četvrtka, 29. juna u 18 časova. One su moguće preko sledećih brojeva telefona - 065/9314-314 i 064/1095- 665, ali mogu se izvršiti i preko Centra za sport i turizam opštine Srbobran na Trgu Mladosti bb.

    - Pripreme za turnir su uveliko u toku. U kategoriji seniora zasad imamo prijavljene 22 ekipe, dok je kod veterana (40 i više godina) nešto slabiji odziv. Kotizacija za učešće iznosi 5.000 dinara, a broj igrača po timu je ograničen na pet – ističe Šimpraga.

Inače, celokupan novčani fond sa turnira će otići u humanitarne svrhe. Prošle godine je tu pomoć dobilo Udruženje za MNRO ''Biser''.    

   - Ovaj put smo se odlučili da u saradnji sa Centrom za socijalni rad sredstva usmerimo ka deci kojima je potrebna obuća za početak školske godine – poručuje naš sagovornik.

On dodaje da su, što se tiče revijalnih utakmica, devojke prošle godine oduševile publiku svojom borbenošću i željom za pobedom.

    - Ako bude bar četiri ženske ekipe, verovatno ćemo napraviti takmičarski deo i za njih – zaključuje Šimpraga.

Darko Vujinović

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner