Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Rezultatska katastrofa - Mladost radost primila devet golova na kraju prvenstva

Više nije vest da je Mladost radost poražena. Ekipa sa Rajčura se provela kao bosa po trnju na gostovanju Jedinstvu u Bačkom Petrovom Selu i izgubila sa neverovatnih 9:4 (5:1) u duelu odigranom u okviru koji je spustio zavesu na sezonu Međuopštinske lige, u subotu 3. juna 2017. godine.

Srbobanci su nadigrani peti put u poslednjih šest utakmica, pa je možda i bolje što se prvenstvo sada završilo. Ove prolećne polusezone puleni trenera Zorana Mijića ostvarili su ukupno samo tri pobede u devet utakmica uz jedan remi. U jednom momentu belo-crveni su se čak nalazili na trećem mestu tabele i imali jednak broj bodova kao drugoplasirana ekipa, ali su nakon ovog katastrofalnog poraza ligu završili na tek sedmoj poziciji sa 26 bodova. Preskočilo ih je upravo Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela.

Rang više plasirala se Iskra iz Kucure, a Mladost radost ostaje i sledeće sezone u takozvanoj ''beton ligi''da se bori za prelazak u peti nivo takmičenja. Nova sezona u Međuopštinskoj ligi Bačka Topola - Mali Iđoš – Vrbas - Bečej – Srbobran počinje početkom septembra.

 

Darko Vujinović

Konačna tabela Međuopštinske lige:

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner