Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Stadion ''Mladosti'' pun malih sportista iz Turije i Nadalja

Dečija sportska manifestacija na otvorenom ''Sportski dan 2017'' održana je u Turiji u utorak, 30. maja 2017. godine u organizaciji tamošnjeg vrtića ''Pepeljuga''.

Sada već tradicionalno stadion fudbalskog kluba ''Mladost'' bio je pun dece, radosti, druženja i sportskog duha. Domaćini, odnosno organizatori su ugostili đake prvake iz Osnovne škole ''Petar Drapšin'' iz Turije i mališane iz pripremne grupe vrtića ''Bubamara'' iz Nadalja.           

Ova manifestacija je imala dva dela, revijalni i takmičarski, a sve aktivnosti su vodili treneri Slobodan i Branka Subić, koji inače sprovode program telesnih aktivnosti u vrtiću ''Pepeljuga''. Sva deca su sa ovog skupa ponela lepe uspomene i zlatne medalje, koje su sigurno za njih, najlepši dar.

Skup je podržao Dom zdravlja ''Dr Đorđe Bastić'', čija je dežurna ekipa bila svo vreme na licu mesta, sponzori su donirali sokove za decu, a mnogobrojni roditelji su se pobrinuli da se ukusnim kolačima nadoknadi potrošena energija i snaga.

Danijela Miličić Trebaticki se u ime vrtića ''Pepeljuga'' zahvaljuje svim učesnicima i poziva na ponovno druženje sledeće godine.

 

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner