Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Pehar za juniore srbobranskog ''Šarana'', kadeti drugi

Prvo kolo Lige mladih ribolovaca Vojvodine održano je na obali Velikog bačkog kanala u Srbobranu u nedelju 21. maja 2017. godine, a klub ''Šaran'' iz Srbobrana može da se podiči da je u kadetskoj konkurenciji zauzeo drugo mesto, dok su juniori osvojili pehar.

Ekipno najbolji kod kadeta bili su pecaroši kluba ''Smuđ 1955'' iz Crvenke, zatim domaćini, a treće mesto pripalo je ''Dunavu'' iz Karavukova. Član srbobranskog ''Šarana'' Filip Jovanović je u svom sektoru bio drugi sa upecanih 1.155 grama ribe, njegovom klupskom drugu Atili Magu je 2.210 grama bilo dovoljno da bude najbolji konkurenciji preostala dva takmičara, a treći član ''Šarana'' iz redova kadeta na ovom nadmetanju Viktor Olah je baš kao i Jovanović u svom sektoru bio odmah ispod prvoplasiranog sa 1.710 grama upecane ribe.

Juniorima kluba ''Šaran'' je, kao što smo napomenuli, pripao pehar namenjen najboljima, a iza njih su ostali ekipa ''Zlatnog karaša'' iz Vrbasa i ''Dunav'' iz Karavukova.

Srbobranski juniori su bili uspešniji od mlađih kolega. Žaklina Balaž je u svom sektoru zauzela čelnu poziciju sa 2.155 grama ulovljene ribe, njena sestra Nikoleta bila je drugoplasirana u drugom sektoru upecavši 2 kilograma i 15 grama, dok je najbolji mladi sportista opštine Srbobran za prošlu godinu Martin Fulajtar bio ubedljivo prvi, a kilaža njegove uhvaćene ribe iznosila je 3.230 grama.

Darko Vujinović

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner