Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Vaterolo pobeda za Mladost radost, gosti ispraćeni sa osam golova u mreži!

Rapsodija ekipe Mladost radost! Fudbaleri kluba sa Rajčura su se čak osam puta radovali na utakmici protiv Pobede koja je ipak postigla počasni pogodak pa je konačni rezultat glasio - 8:1 za Srbobrance. Meč je igran u okviru 15. kola Međuopštinske lige, u nedelju 14. maja 2017. godine.

Nisu imali težak zadatak puleni trenera Zorana Mijića, jer je Pobeda, iako se tako zove, ove sezone samo dva puta savladala rivale i nalazi se na pretposlednjoj poziciji tabele. Na terenu je viđeno pregršt šansi za domaće u belo-crvenim dresovima, a pored osam pogodaka, napadaču Siniši Zeljiću su i poništena dva.

Mladost radost je rasporedila golove, po četiri u oba poluvremena. U strelce su se upisali Ervin Hodonicki, Siniša Zeljić, Jovan Sadžakov, Đorđe Golupski, rezervisti Momir Mihajlović i Darko Filipović, dok je golmana gostiju dva puta matirao Luka Mirković.

Na kraju utakmice, fudbaler Pobede Miloš Đurđević je dobio crveni karton jer je napao glavnog sudiju, a pri izlasku sa terena je vređao i psovao i pomoćne arbitre.

Mladost Radost je na teren izašla u sastavu: Miloš Drača, Darko Konatar, Predrag Trbojević (Radoslav Topalov), Đorđe Golupski, Stefan Zekić (Darko Filipović), Dejan Vidaković, Jovan Sadžakov, Ervin Hodonicki, Luka Mirković (Momir Mihajlović), Nemanja Rankić i Siniša Zeljić.

Ostali su Srbobranci na četvrtom mestu na tabeli, a sledećeg vikenda, tačnije 21. maja idu u Tomislavce (opština Bačka Topola) gde će izaći na megdan istoimenoj ekipi koja ima dva boda manje od njih. Utakmica se igra od 16 časova i 30 minuta.

Darko Vujinović

Tabela Međuopštinske lige:

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner