Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Marko Ždero: Akademik je moja druga kuća, ostajem uz tim i sledeće sezone

Ždero sa navijačicama - Slađom i Tamarom

Osvojio je Akademik prvenstvo pobedom nad apatinskim Dunavom, uzeo titulu i tako po prvi put i istoriji kluba obezbedio plasman u Drugu ligu Srbije u kojoj će se takmičiti sledeće sezone.

Važan šraf srbobranskog tima bio je iskusni 32-godišnji Marko Ždero koji boje Akademika brani već deset godina. On je nakon sjajne utakmice, gde su puleni Jovice Andrića srušili i poslednju prepreku koja im je stojala na putu do naslova prvaka, za naš radio istakao da mu je drago što može da priča u ime ekipe.

    - Tim je od početka sezone igrao svoju igru, sa jako puno energije, moji saigrači su veoma verovali u to što rade. Neka moja uloga u svemu tome je bila da tokom prvenstva pomognem i svojim prisustvom, iskustvom i dugogodišnjim igranjem za Akademik dam svoj doprinos celoj priči. Jako sam uzbuđen zbog svega – poručuje Ždero i dodaje da mu veoma drago što će njegov klub sasvim zasluženo igrati Drugu ligu Srbije.

Na pitanje hoće li i sledeće sezone biti uz svoje saigrače, kaže da mu je basket 3 na 3 sada primarna stvar.

    - Ipak, nadam se da hoću, ako mi obaveze dozvole. Vrlo rado ću biti prisutan uz tim, jer ovo je moja druga kuća i ovde se osećam fenomenalno. Svakako ću biti u nekoj ulozi, a u kojoj, to ćemo tek videti – zaključio je Marko Ždero.

Foto: Darko Vujinović

Darko Vujinović

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner