Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Fudbal – Srbobranci savladani, radost Turinaca, Nadaljčani odmarali

Činilo se da je Srbobran prethodnom pobedom na domaćem terenu na dobrom putu, ali stigli su demanti iz Karavukova gde su plavi sa Vašarišta savladani od Poleta rezultatom 2:0, u utakmici koja je odigrana u okviru 22. kola Vojvođanske lige Sever, u subotu 15. aprila 2017. godine.

Nisu uspeli fudbaleri sa stadiona u Šumici da zatresu mrežu domaćina, primili su dva gola pa su se kući vratili bez osmeha na licima. Zahvaljujući Mladosti iz Turije koja je pobedila Tisu iz Adorjana, Srbobranci su ostali na četvrtom mestu tabele, u suprotnom bi se posle duže vremena spustili za poziciju niže.

Lider prvenstva Bečej 1918 je naredni rival sa kojim će plavi sa Vašarišta podeliti megdan. Veliki izazov i ispit, posebno što će se duel igrati u komšijskoj opštini. Derbi će se odigrati u subotu, 22. aprila sa početkom u 16 časova.

Radost Turinaca

Kao što smo već naveli gore u tekstu, Mladost iz Turije uspela je da nadigra boljeplasiranu Tisu iz Adorjana sa 2:1, u meču koji se odigrao na Vaskrs, u nedelju 16. aprila. Turinci su ostali na 12. poziciji, ali su prišli Tavankutu na samo jedan bod, pošto su ovi izgubili od Sloge iz Čonoplje.

Fudbaleri Mladosti u subotu 22. aprila putuju za Sombor gde će odmeriti snage sa tamošnjim Radničkim. Početak meča zakazan je za 16 časova.

Nadaljčani nisu igrali

U 24. kolu PFL Subotica ekipa Napretka iz Nadalja nije igrala meč jer je, usled neparnog broja timova u prvenstvu, bila slobodna.

Oni će u nedelju, 23. aprila na svom stadionu igrati sa Vinogradarom iz Hajdukova, a utakmiće će se igrati od 17 časova.

Darko Vujinović

Tabela Vojvođanske lige Sever:

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner