Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Fudbalski rezime sezona 2013/2014 - I deo

fuca

Fudbalski Klubovi u opštini Srbobran postigli su u 2013/14 godine u proseku, slabije rezultate u odnosu na predhodne godine.

 

fk srborbanFudbaleri FK "Srbobran" koji su se takmičili u vojvodjanskoj ligi "zapad", od 28 odigranih utakmica osvojili su  31 bod, postigli 34 i primili 43 gola. Od 15 ekipa u pomenutoj ligi zauzeli su 11. mesto na tabeli.

Učinak bi mogao i da bude ubedljiviji, ali na nekoliko utakmica i sudijska trojka je, sa svojim odlukama, oštetila ovu ekipu. Bilo je situacija da su sticajem raznih okolnosti ostali i bez bodova.

Odlukom takmičarske komisije, ove sezone, iz vojvodjanske lige, ni jedan klub ne ispada.

Fudbaleri iz srbobranske šumice i naredne 2014/15 godine, nastaviće takmičenje u elitnom društvu, novo formiranoj vojvodjanskoj ligi.

 

FK Mladost TurijaFudbaleri FK. "Mladost" iz Turije, koji su se takmičili u novosadskoj područnoj ligi, od 16 ekipa, zauzeli su 9-to mesto na tabeli, sa osvojenih 37 bodova.

Navalni igrači ovog tima su 48 puta zatresli protivničku mrežu, a golmani "Mladosti" 53 puta nisu mogli da odbrane svoju.

Fudbaleri iz Turije, do pre nekoliko godina, takmičili su se u vojvodjanskoj ligi i bili cenjeni kao jedni od boljih timova, čak su jednu sezonu završili na drugom mestu tabele.

Posle ispadanja iz vojvodjanske lige, u Turiji ne cvetaju ruže, nemaju dovoljan broj mladih igrača, koji bi mogli da zamene svoje starije kolege, koji bi uskoro trebalo da okače svoje kopačke o klin.

 

za radiosrbobran.info: Renčar Deže                

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner