Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

„Sokin i Bosina”, predstava koja je razgalila Srbobrance

Hit predstava „Sokin i Bosina” odigrana je pred prepunom salom Pozorištanca u Srbobranu, u subotu 18. februara 2017. godine. 

Četvoročlana ekipa glumaca koju čine Ljiljana Blagojević, Stefan Buzurović, Vesna Stanković i Kalina Kovačević sa svojim neobičnim ulogama i postavljenom radnjom ove komedije, terala je na smeh sve prisutne, a mnogo njih je moralo da stoji jer su sva mesta bila zauzeta.

Bosa, žena drvoseča sa Romanije, njen sin baletan, razvedena tašta koja ne želi da ostari i njena muškobanjasta ćerka koja vozi kamion su role koje su na kraju predstave zasluženo dobile dugotrajne aplauze Srbobranaca, a glumci su zbog toga osetili potrebu da se poklone i zahvale više puta.

Kako nam je rekla direktorka Doma kulture Branislava Sekulić, naredna predstava koju ćemo moći da pogledamo se zove „Plastika”, po žanru komedijska drama sa Suzanom Petričević i Nelom Mihailović u glavnim ulogama. Ona će se takođe igrati u sali Pozorištanca u Srbobranu, i to u petak 10. marta 2017. godine, kao poklon za Dan žena.

Foto: Tamara Gajinov

 

 

 

 
 

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner